Gânduri de noapte scrise uneori ziua..

Bagati-ma-n seama!

>> 3 august 2009

Partea proasta e ca vremea asta ma enerveaza asa de tare ca imi piere cheful de orice, si de scris, logic, ca altfel n-ar mai fi orice. Dar una peste alta mai sunt si orele in care plictiseala ma loveste si atunci...

La ore de seara cand temperatura devine ceva mai prietenoasa imi fac si eu curaj si mai ies din casa, la o oranjada imbunatatita ceva.. In caz ca nu v-am informat, imi face placere sa ma uit la oameni, sa-i vad cum "interactioneaza" cu frumoasa societate. Si e spectacol gratuit, parol.
Le citesc la unii disperarea din atitudine pe principii majore ale vietii cum ar fi faptul ca nu au putut sa-si parcheze masina de fite fix in botul terasei.. Si atunci apar probleme. Ca la capitolul pus toale pe ei de multe ori ar putea rivaliza cu un cuier dintr-un vestiar de teatru. Ca de, gustul nu e de vanzare; il ai ori ba. Si nu se mai uita admirativ tineretul bovin de pe terasa si, fuck, iata o seara distrusa pentru ei.
Donsoarele, au si ele niscaiva probleme. Iar cea mai mica dintre ele e ca se impiedica pe tocurile cu care nu prea au obisnuinta. Unele din ele, dupa ce ca sunt obosite de cat au stat in fata oglinzii pentru un rezultat indoielnic, continua sa-si chinuie fizicul rotindu-si capul in toate directiile mai ceva ca girofarul.. ca sa-i descopere pe genialii de care povesteam mai sus.
Si uite asa, incepe un fel de ritual al rutului in care ele nu mai stiu ce pozitii sa mai adopte ca sa fie cat mai "provocatoare", vezi Doamne, iar ei, dragii de ei, nu mai stiu cum sa impresioneze prin ce le-a mai ramas la indemana: un telefon smecher, niscaiva chei invartite pe deget, ceva muschiuleti lipsa incordati pe sub tricourile vizibil branduite.
Of, of... Rautacios sunt azi. Glumeam. Cu ce glumeam, iaca nu va mai spun..



0 comentarii:

Persoane interesate

About This Blog

Faceți căutări pe acest blog

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP