Gânduri de noapte scrise uneori ziua..

Culege... ce vor muschii tai

>> 4 iunie 2009

Nu-i necesar sa fii mare filosof ca sa te prinzi ca viata-i o curva. Ca are ea un apetit aparte pentru a-ti trage cate una peste bot de ficare data cand te vede zambind. Ar fi ceva variante la chestia asta, dar nu bag mana-n foc ca ar si functiona.
Una ar fi, sa zicem, sa mai renuntam la ranjet. Cine stie? Poate nu se prinde ca ne e bine sau ca ne-a reusit ceva ghidusie si ne scuteste pentru moment.
Alta ar fi sa devenim masochisti, iar in acest minunat caz s-ar putea sa o facem sa renunte la bombardatul cu pumni intre ochi vazand ca ne face si placere...
Iar alta, fara pretentia si nici macar dorinta de a defini intreg "spectrul" de variante posibile, ar fi renuntatul la planuri. Vorba aia: no woman no cry. Rahat, n-o luati si voi mot-a-mot, fiti usor inspirati si dati-va seama ca era o adaptare la: nu planuri, nu dezamagiri. Hai ca pe asta o stiati si fara ajutorul meu. Aproape as baga mana in foc ca v-ati semnat macar odata-n viata ca atunci cand nu te obosesti sa mai visezi nici nu mai ai cum sa fii dezamagit. Si daca nu va prindeati chiar singuri, e musai sa fi avut vreo rezonanta prin creierasele voastre chestia de la fizica ce ne povestea despre actiune si reactiune. Dar, nu-i asa, la actiune zero... hai, hai... bravo... asa e: reactiune niet, nulo, zero, ninci, canci...
Nu incercati sa va luati de felul cum scriu unele cuvinte, ca printre putinele chestii de care am prins de veste, e si aia ca pe simpaticile plaiuri mioritice umbla vorba "cum se scrie asa se citeste"... Hmmm, o fi avand ceva legatura cu scrierea fonetica... Habar n-am!
Da' sa nu bat campii cu prea multa gratie si sa ma indepartez de locul de unde-am pornit, la nici doua ore de cand am prins de veste ca e o zi noua, nou-nouta, proaspata de-a dreptul, mi-am zis eu asa, ca un mic filosof ce ma aflu: Buei... ia mai las-o-ncolo cu vrajelile astea de le zice planuri, vise si-alte harfe, si mai fa exercitiul ala de-i ziceau stramosii "culege clipa"... (parol ca imi iesea si in latina, da' n-am vrut sa ma dau mare!)
Este ca mi-am adus aportul de gandire pe ziua de azi? Eu asa consider, drept pentru care ma ambalez si eu frumos, asa ca de iesit in lume, si ma car la o cafea. Cu niste prieteni.

Voi ce mai asteptati? Lasati calculatoarele in pace si postati-va fizicul pe o terasa ceva. Cine stie, poate dati mana cu viata!




3 comentarii:

Anonim 18 iunie 2009 la 01:33  

peisaj de ploaie

Cu fiecare picatura de ploaie,viata mea pierduta plinge in natura.Ceva din nelinistirea mea se pastreaza, in fiecare picur de apa, precum si in radfalele urmate de alte rafale prin care tristeteazilei se revarsa inutil pe pamint.
ploua mult, mult.mi s-a umezit sufletul ascultind-o...ploua...un frig nelinistitor isi pune degetele inghetate pe biata mea inima...ploua teribil!"

cartea nelinistirii-fernando pessoa

Anonim 18 iunie 2009 la 01:39  

"cum sa nu te ador,cind tu esti singurul?cum sa nu te iubesc, cind singfur, tu esti demn de iubire?cine poate sa stie de nu cumva, visindu-te ,eu te creez, real,intr-o alta realitate;de nu cumva esti al meu,acolo, intr-o alta lume, pura, unde ne iubim fara sa avem corpuri pipaibile,cu alt soi de elanuri de imbratisare si cu alte...."-cartea nelinistirii-fernando pessoa

Un strop de ploaie 18 iunie 2009 la 11:14  

frumoase cuvinte, dar... semnam si-o dam anonima...:)

Persoane interesate

About This Blog

Faceți căutări pe acest blog

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP