Gânduri de noapte scrise uneori ziua..

Țepari !

>> 1 septembrie 2009

Posed doua prietene innebunite dupa Michael Jackson. Pana aici totul ok. Ca au devenit ele mari fane ale baiatului asta dupa ce a decedat... cam asa se intampla de obicei...
Dar sa trecem la subiect. Din dorinta de a petrece un week-end cu prietenii raspanditi prin tara, am zis ca bag si eu o plimbare la Viena la minunatul (sa speram) concert Tribute 2009 in memoria decedatului. Pe langa faptul ca rezervarea online a biletelor a fost o aventura, ca scorurile la cazare cresteau de la un minut la altul si camerele dispareau cu aceeasi viteza, am optat pentru un zbor cu Sky... Si la astia pretul la bilete s-a dublat in doua zile. Bine si asa, cu exceptia faptului ca baietii de la Sky s-au hotarat azi sa dea faliment. Adica TZEAPA! Cand au fost ei simpatic intrebati ce se intampla cu biletele pe care le-au vandut deja au explicat cu seninatate ca pot fi trecute la capitolul pierderi de catre fraierii care le-au achizitionat. Pe pagina lor de internet apare un sec: SkyEurope suspends its operations! Si cu asta basta!

Pai bai taranilor de la dezmembrata afacere, de ce pana mea ati vandut bilete pana ieri, ca doar nu o sa ma aburiti pe mine ca azi dimineata v-ati prins ca sunteti in buda si ca trebuie sa inchideti sandramaua? Si cum puteti sa fiti asa de miserupisti cu toti prostii aia care stau cu buzele umflate pe te miri ce aeroporturi asteptand sa le dati ce au cumparat? Ce vina au aia si noi astialalti care am rezervat zboruri la voi ca nu ati fost in stare sa va gestionati jucaria? Ca nu din cauza noastra dati faliment. Ca noi, ca tembelii, am platit cat ati calculat voi ca merita un zbor, nu v-am impus preturile cu care sa operati. Drept pentru care, tzeparilor, ati face bine sa va reconsiderati atitudinea si sa sariti cu banu' inapoi la cei ce au platit si nu se vor alege cu nimic, iar apoi puteti sa dati faliment linistiti!



4 comentarii:

Nadina Campean 2 septembrie 2009 la 00:34  

auch! era de asteptat sa se intample asta la cate probleme au avut dar totusi... nu recuperati nimic???

Un strop de ploaie 2 septembrie 2009 la 00:45  

ha, ha... se zice ca le vor prelua alte companii zborurile si ca ar fi valabile biletele achitate. daca nu, se trece la capitolul pagube colaterale si ne reprofilam pe mersul cu masina :)

Anonim 2 septembrie 2009 la 13:39  

Pe fetele alea doua le inteleg perfect.:) Va fi un concert suuuper...desi ink n-am auzit cine va canta acolo. Dar Sky...le doresc suferinta vesnica si sa arda in Iad k tocmai risc sa pierd niste bani. multi bani.

Un strop de ploaie 2 septembrie 2009 la 22:24  

Ha ha ha.. Te inteleg perfect :)

Persoane interesate

About This Blog

Faceți căutări pe acest blog

  © Blogger templates Romantico by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP